fredag 27 november 2009


nu har jag nyss vart ute med devin som träffade en hundkompis han inte sett sen de flyttade en bit bort i aug. de blev såglada båda två. de har känt varandra sen devin var 10 v. kompisen är en ,nä nu är det helt bortblåst vad rasen heter. men den är brun och ser ut som en new foundland som är 6 år. jag blev helt svettig av promenaden så nu blir det duschen. sen fredagsmys med Wallander filmen Läckan och choklad.julmust och lussekatter med devin och åke i soffan. sandra åkte till en kompis över helgen. hon var hemma från skolan idag pga migrän efter påhoppet hon fick från x i ett mejl igår när hon bad x att lämna oss ifred. blev många hårda ord från min dotter. x skrev tillbaka och påstod massa saker hennes mans dotter ska ha sagt till henne om sandra. sandra pratade med sin kompis som inte alls blev glad av vad x sagt att hon sagt om sandra. men deras vänskap kan hon iaf inte förstöra hur mycket hon än försöker. det är mig hon är arg på så jag förstår inte varför hon hoppar på våra barn som är helt oskyldiga.hon skrev att hon ska sluta lägga sig i våra liv och att hon inte vill ha med oss att göra pga mina fjanterier som gör henne sjuk. ändå skickar hon flera elaka mejl och skriver anonyma kommentarer i min blogg. vet att det är x för det skrevs dagen efter vi vart osams. jag har ju slutat skriva till dig så sluta skriv dumma kommentarer i min blogg. för det är såååå fjantigt. du behöver inte läsa min blogg heller men är väl nyfiken på vad jag skriver. kan ju vara om dig. detta är det enda som blir skrivet om dig i min blogg. låt gärna din man läsa detta oxå eller varför inte hela er släkt. de kan läsa mina mejl oxå men även dina mejl till oss om du vågar visa dem för dem. ha ett lyckligt liv med alla dina vänner. var rädd om dem så de inte överger dej. hoppas ni kommer att trivas i ert nya hem.






nyss ringde min mamma och ville att åke och jag skulle komma och hämta henne på sjukhuset kl 14 så då kan man pusta och slipper oroa sig. åke lyckades föra över kort från kameran till denna dator. jag mitt pucko hade tryckt på fel ställe, jaja så kan det gå. här kommer några nya kort på mitt älskade busfrö.

bra start på dagen.

vaknade kl 10.15 av att devin skällde när åke gick iväg. var bara ett skall. klev upp och gav djuren mat. ner och satte på kaffe så man vaknar. åke kom hem från bilbesiktningen och den gick igenom helt felfritt. så nu är man glad att man slipper lägga ut pengar på nån lagning iaf. fick reda på igår kväll av min syster att min mamma ligger på sjukhus för hjärtat krånglar. det slår för fort och ojämt. de har gjort 1 st elkonvertering men den funkade inte. hon har haft problem med hjärtat länge och gjorde en by pass op. när hon var bara 50 år. har mått bra nu de senaste 9 åren. syrrans man skjutsade in henne så det var inget livshotande. men allt kan ändras fort. vill inte mista min älskade mamma ännu p´å många år. hon är ju bara 68 år. även om vi inte har så bra kontakt eftersom hon för det mesta bor hos sin fästman i hudiksvall sen 2 år så ses vi eller ringer när hon är hemma. hon förtjänar att vara lycklig med denna man många år till. hon skulle ringa mej under dagen. går allt bra efter provtagning så är hon hemma i helgen. klarar inte av att mista en person till detta år. har på 1år mist 4 av våra nära och kära. min farbror 66 år i cancer.min kusin 45 år av komplikationer av säsongsinfluensan.min farmor snart 96 år pga åldern samt åkes syster som skulle fylla 58 år 2 dagar efter sin död i massiv blodförgiftning.
nu ska jag ta och laga lite lunch och göra rent åt kaninerna till att börja med .sen får vi se vad dagen har att bjuda på.
återkommer med uppdatering senare i kväll.