måndag 16 november 2009

trött

idag är en sån där dag då man är så trött så man helst vill ligga kvar i sängen. inte gör detta regnande saken bättre. hade ställt klockan på 9.30 eftersom gubben jobbar heldag hela veckan så är det jag som tar alla prommissar med devin. stängde av klockan och måste somnat om för jag vaknade av att katten var uppe i ansiktet kl 10.30. gick upp och matade gjuren som står här uppe och sen ner och ser devin snarkande i sin korg. klär på mig och tar fram kopplet ,men han är inte nåt vidare förtjust att gå ut i regnet, men blir en kort vända iaf. käkar frukost och läser tidningen när jag kommer in. devin är ovanligt tyst i vardagsrummet så jag kollar vad han gör. då har han hittat en skarvdosa och dragit ur alla 5 kontakterna och låg i soffan och såg oskyldig ut.

lade mig i soffan och kollade på tv för ryggen värker så hemskt idag. devin lägger sig brevid som vanligt och börjar slå med tassen på armen. han gör så när han vill att man ska klia honom på magen. det älskar han. när man slutar efter ett tag börjar han med tassen igen. men ignorerar man honom slutar han efter ett tag. han gör samma sak när han vill nåt. frågar man vad han vill lägger han huvet på sne och tittar på en. så säger man att han ska visa,då går han tex till vatten skålen om den är tom eller om det är nåt ben undet nån möbel han inte når.

sen petade jag i mig lite lunch,fast get är så tråkigt att äta själv. måste äta för att jag ska gå upp i vikt eftersom jag väger ca 10 kg för lite. fördelen är att jag kan äta godis,kaffebröd. pizza mm utan att tänka på vikten. nackdeken är alla kommentarer hur mager man är. jag går hos dietist och dricker näringsdrycker varje dag men svårt att gå upp. kläder är svårt för det blir ofta så säckiga och man vill ju inte köpa tröjor på barn avdelningen.

nyss vart ute med devin som vanligt blev han alldelles lerig. vill ha snö och lite kallt nu. plockade iaf ur och in disken i diskmaskinen så nåt nyttigt har jag gjort idag. nu kom gubben hem så nu blir det kaffe och kura i soffan framför tvn.

sköt om er och var rädda om varandra
kramizzar