söndag 3 januari 2010

slut på julen.

ja nu är det snart slut på julhelgerna så nu ser vi framemot påskhelgen. är så glad just nu för jag har haft 2120 besökare sen jag satt in räknaren i början av nov-09. innan jag satt in den så trodde jag att det knappt var nån förutom några vänner på msn som läste den. registrerade bloggen på några bloggsajter oxå.det är kul att så många gillar den och jag läser en massa andra bloggar jag med. hoppas ni fortsätter besöka min blogg och kommemtera gärna om ni vill det. idag har jag mest vart inne och pulat med tvätt mm. vart på långprommis med devin. såg bandymatchen mellan Hammarby-SAIK som slutade med 10-5. dommaren gav en SAIK spelare matchstraff i början av matchen trots att det borde vart endast utvisning så de spelade med 1 man mindre hela matchen.i morrn börjar åke jobba igen kl 5-8 på morron. han har vart ledig sen kl 8 på morron den 23 dec.så har har vart glad att han sluppit köra buss i dessa snöväder som varit.nu snöar det inte och är bara 5- så det är perfekt väder för min del.igår när jag var ut med devin så möter jag ett par grannar med sina 2 hundar. de känner devin så de ville väl bara hälsa. plötsligt sliter sig deras golden retriver och går fram och nosar på devin. devin står tyst och stilla vid min sida. då kommer gubben och tar tag i örat på hunden och säger åt henne, sen sparkar han henne lätt i baken. sek kom frun med deras schäfer som är omöjlig när hon ser en annan hund. hon slet sej och sprng fram och ställde sig över devin utan att göra honom nåt. hon ryter i åt hunden och lägger ner henne som cesar milan gör och lugnar henne. men de bad inte ens om ursäkt och det tycker jag var dålig stil och jag hade lust att skrika åt gubben att han inte skulle sparka på hunden. de flyttade in i huset brevid i somras men nu är den ledig så de flyttar nog snart.sen flyttade det in nya grannar i huset mittemot,men de är så stroppiga att de inte ens hejar tillbaka när man hejar på dem.
igår var åke ut och skottade upp framför vår garageport och våra 2 grannars. de brukar skotta våran. då kommer den nya grannen och i stället för att skotta undan snön vid sitt garage så backar han bara ut och kör över all snön så det kommer där vi har skottat. det finns knepiga folk.

nu har vi nyss ätit så nu blir det kaffe på maten och sen ska jag lägga mig en stund på spikmattan jag fick i julklapp.den är underbar att ligga på, jag brukar nästan somna. otäckt i början,men efter ett tag känner man en varm skön värme sprida sej i kroppen. blir alldelles avslappnad och väldigt snygga märken på ryggen efteråt.

ha det bra och var rädda om varandra
kramizzar