lördag 14 november 2009

regnigt och grått ute.

ja nu är jag tillbaka efter 1 dags uppehåll. igår var jag tillbaka och klippte devin. förstår nu varför han blev som han blev klippt sist. han ville inte alls stå still så jag mutade honom med godis och kliade honom. gick hyfsat första 20 min. sen tröttnade han. när han försökte bita henne var hon osäker trots att han hade munkorg. det märkte han ju direkt. efter mycket om och men var han klar och vi var alldelles svettiga och devin lugnade ner sig sista 5 min. han hade så hemskt torr hud och typ mjäll så vi klippte ner honom helt för att få bort det. nu ser han ut som en labrador med cocker spaniel öron *ler*.men jätte söt. om 1 mån har pälsen växt ut igen. nästa gång ska han klippas hos sin ordinarie hundtrimmare som han känner för där är han helt lugn. nu ligger han som vanligt i soffan och sover.

annars var jag hemma igår och tog en långpromenad med devin på eftermiddagen. satt vid datorn och pysslade och på kvällen kollade vi på tv. var ensamma hemma då dottern sov borta och kommer väl hem senare nångång i kväll. gubben jobbat sen kl 4.20 i morse till kl.14.30. kom i säng igår kl 23.40 och klev upp kl 3.15. så han slocknar nog tidigt på soffan ikväll. tagit reda på massa rentvätt och tvättat 2 maskiner till som ligger i tumlaren. det är mest dotterns tvätt. ska snart äta mat och sen sista vändan med devin runt kl 18 för han är van att gå sista vändan då och sen ut runt kl 8-10 på morron. han är såååå morgontrött.

skulle vart på bandy igår,men vi orkade inte gå. SAIK vann med 16-3 mot kungälv. 43 mål på 3 matcher och christofer edlund gjorde 8 mål. de är helt klart bäst. såg matchen kungälv-villa på tv istället.

nu blir det duschen innan maten.
sköt om er och var rädda om varandra.
kramizzar