torsdag 14 maj 2009

vilken tråkig vecka.

ja det har vart en kall blåsig vecka så man har ingen lust att vara ute. men sevin behöver ju sina promenader. sandra har börjat gå 45 min. varje kväll med honom i rask takt. han är så trött när han kommer hem så han lägger sig och sover tills det är morgon. han har fått en ny kompis som han älskar att leka och brottas med eftersom det är en tik på 4 mån och de är lika stora. kul att han fått så många kompisar. okända hundar skäller han vilt på. det är skönt att han börjar lugna ner sig.

för ca en vecka sen skulle jag flytta in 1 av kaninerna från bon till badrummet. när jag skulle ställa ner ner på den andra buren jag har uppe så klämde jag handen under den. jen är stor och ganska tung. handen svällde till det dubbla och blev färggrann. lindade bara om den och vilade handen nåra dar.svullnaden har inte helt gått ner och när jag rör pekfinger,tumme å handled strålar det ända upp i armbågen. får väl kolla upp detta om det inte blir bättre över helgen.

förra lördagen var jennie hit och skurade ur sina 4 burar och så ställde vi kaninerna på balkongen så nu slipper man springa ut till bon och mata dem. i vinter flyttar vi in dem i vår stora skrubb.

ja nu ska jag se på medium på tv kl 21.

ha det bra.

krammizzar.

devin kollar om grannens hundar är ute.