söndag 30 maj 2010

mors dag.

idag skiner solen och det är varmt och skönt ute. på fm.hämtade vi jennie som handlat på willys och jag var in på dollarstore och köpte en fin blå liten glasskål och en gullig tavelram åt min mamma i morsdags present.vi stannade till vid viking och jennie köpte hamburgare med strips åt oss. så jag slapp laga lunch. kollade i huset när vi släppte av henne. såg inte så tokigt ut, förutom mörka fula,mönstrade tapeter som säkert suttit där sen huset byggdes. men med nya tapeter,färg mm så blir det snyggt. åkte hem och åt vår mat och tog en sväng med devin i värmen .var inte populärt då han satt eller la sej i skuggan flera ggr. trodde aldrig vi skulle komma hem,trots den korta promenaden.han drack vatten i alla vattenpölar.

sen åkte vi till kyrkogården och planterade en blomma för åkes föräldrar och syster ligger där. vi tog devin med oss. förra bilen vi hade sprang han omkring i baksätet och gnällde hela tiden. så han har inte åkt bil sen i mitten av mars. nu har vi en saab 9000 och nu satt han knäpp tyst i baksätet. han gillade nog denna bil bättre som har skönare komfort *skratt*. sen var vi till mamma. vi har inte tagit med honom till folk eftersom han tar allt här hemma och biter på. så vi var nyfikna på hur han skulle bete sig.han uppförde sig perfekt. rörde inget fast de låg tidnngar på borde. hanndukar i köket och massa prydnadssaker. stolen var utdragen i köket. han strosade bara omkring och kollade läget.efter nån timme hämtade han åkes sandal i hallen och gav honom och satte sig vid ytterdörren. då ville han åka hem. när vi kom hem var det första han gjorde att sno en tidning på bordet. han är som ett barn som vet att borta uppför man sig ordentligt.så nu får han följa med flera ggr och åka bort till folk. men det var så varmt i bilen för vår AC funkar inte. ska sätta tonade rutor på bakfönsterna.

har sen legat på altanen och läst en bok och njutit av solen. lagat fläskkotletter som vi får äta i morrn istället för idag. vill inte ha mer mat i värmen idag. ska väl kolla på tv och slappa sen ikväll efter en sval dusch.

ha det bra och sköt om er.
kramizzar.