söndag 20 december 2009

ny hårfärg.



så här blev jag när sandra färgade mitt hår svart. nu ska hon få klippa mig oxå före julafton. ska bara klippa topparna och klippa upp det lite i etapper. känner mig lite fräschare iaf.ska till syrran och hämta lite kläder efter hennes dotter så man får en snygg garderob. det är bara märkeskläder och en del är knappt använda. hon får några hundra varje gång så det blir billigt för mig och även sandra kan ha kläderna. nu ska jag laga mat för nu kurrar det i magen.

snön ligger vit på taken.......

ja igår var man på bandy och såg SAIK förlora första matchen på hemma plan den här säsongen. de kan ju inte vinna jämt och Hammarby spelade bättre. på vägen hem åkte vi till videomix och hyrde 3 filmer för 120 kr som man får ha en vecka. tittade på Wallander Skytten som var lika bra som alla andra filmerna i serien. såg Harry Potters nyaste,men den var seg och inte alls lika bra som de andra. hyrde även änlar och demoner som vi ska titta på ikväll. idag var vi förbi syrran och skulle lämna julklappar ,men de var ingen hemma så får ta det i morrn om de är hemma. blir så stressigt att åka runt den 23 när vi ska handla julklappar . ska även hinna laga lite julmat som vi ska äta på uppesittar kvällen och spela bingolotto. det är tradition för jag spelar inte annars. snön vräker ner och det är så fint ute. skönt att det är varmare idag -5 så man slipper frysa när man är ute. har nyss druckit kaffe och ska gå en prommis med devin om ca 1 timme. nu kan vi vara ute längre när det inte är lika kallt som det varit de senaste dagarna. åke ska se på hockey på tv så då passar jag på att dona med annat här hemma.
har så mycket att göra nu de här närmaste dagarna. vet ej hur man ska hinna för dagarna går så fort. sandra följde med pojkvännen hem för nu har han sovit här sen i onsdags och sandra ska julstäda.baka knäck och köpa julklappar .devin gillar denna kille skarpt. han blir så glad när han ser honom. nu sitter oliver här på databordet och vill att jag ska gosa med honom.
ha en trevlig 4:e advent.
var rädda om varandra.
kramizzar