söndag 14 november 2010

söndag

ja så var det snart slut på denna helg oxå. igår kväll var åke till jennie och lånade lite dvd filmer. vi tittade på A-team och den var riktigt bra. annorlunda än tv serien och andra skådespelare. men gillar ni tv serien så kommer ni att gilla filmen oxå. tittade på nattvakten på museet 2 och den var bra och rolig.somnade inte förrän kl 2 som vanligt och klev upp kl 10.30. idag blir det en sväng ner till willys och sen bara ta det lugnt. känner av astman pga detta skit väder. men en prommis med devin blir det på em. måste ha min prommis så jag får motion och frisk luft. sååå skönt efteråt.kommer nog att sitta på FB och msn idag när det är så dåligt väder.
skulle städat kaninburar ,men det får vänta. ska bli så skönt när vi flyttar för då får jag bara min egen kanin att sköta. svårt att hinna med 5 kaniner,1 katt och en hund. devin får ju mest uppmärksamhet nu, men när oliver kommer vara på samma våningsplan så får han oxå mer uppmärksamhet.han kommer ner ibland och annars så gosar vi när jag är uppe vid datorn. han sover ju även i min säng på nätterna.
nu ska jag gå ner och kolla vad gubben och devin gör för det är knäpptyst där nere. ligger väl i soffan båda två och kollar på tv.

ha en underbar söndag och var rädda om varandra
kramizzar.
en lycklig bloggare.