tisdag 24 mars 2009

vinter igen.

man kan bli tokig på detta växlande väder. soligt och fint förra veckan och igår så snöade det. idag har vi iaf haft sol 6+ men i gävle 2 mil härifrån var det rejäl snöstorm. orkade inte skriva igår för jag blir så trött efter bekandlingen hos SG. fick först akupunktur med ström i ländryggen och bara nålar i vä.ben som jag tydligen fått en lårkaka på ovanför knät. svullet och värker. efter det får jag ligga upphängd i selar och hänga ut ryggen medan selen vid ländryggen vibrerar. sååå skönt och efter det så tejpar han ländryggen så den är stabil.tejpen får sitta 2 dar sen kliar det.
utfodrade kaninerna när jag kom hem och så fixade gubben lunch. vid 2 tiden gick jag en kort vända med devin. sen slappade jag i soffan och satt här vid datorn emellanåt. somnade inte förrän kl 02.45 då gubben klev upp kl 03 för han började jobba kl 4. hade en rast mellan 6.45-8 och en rast kl 10.30-13,sen slutade han kl 16.30.
idag klev jag upp kl 9.20 och gick ut med devin. käkade frukost och läste tidningen . efter det bäddade jag sängarna och plockade undan lite. körde igång diskmaskin och tvättmaskin. fattar inte hur det kan bli 1 maskin tvätt om dan på 3 pers. jo det beror på att tonåringen i familjen drar ned en massa tvätt när hon byter kläfer på dagarna.slänger ren tvätt i lorten som hon haft nån timme. nu har jag 2 st tvättkorgar att roa mig med att ta reda på i morrn. för inte lär nån annan göra det åt mig. dottern lämnar glas,tallrikar mm på sitt rum som ser ut som en tornado farit fram.tur att hon har dörren stängd så man slipper se eländet. så städar hon fint för att dagen efter rört till det igen. fast jag var nog likadan i den åldern. ber man om hjälp svarar hon orka eller gör det sen. trött efter en dag i skolan. jo det förstår jag ,men när hon ska ha hjälp eller skjuts och vi inte orkar så är vi taskiga. hon säger att du går ju bara hemma hela dagarna. ok sa jag.du får min värk och får vara hemma så går jag till skolan. det ville hon inte.

har nyss utfodrat kaninerna för natten och gubben tog devin sista vändan. håller på att bli tokig på denna ryggvärk och värk i benet.kan bara ligga på rygg och sitta korta stunder. ska nog fixa nåt att äta nu för man lär väl äta oxå.har tomt i kyl och frys. det blir till att åka och handla i morrn igen. hatar det för jag har så dålig fantasi när det gäller mat och en kräsen gubbe.
ha det bra allihopa och sköt om er.
kramizzar.