lördag 16 januari 2010

fel lista.

jag skrev fel blogglista ni ska kolla på i förra inlägget. det är ,Topplistan.se. som jag har längst upp på hö.sida på min blogg där man kan trycka så kommer man till rätt ställe.

etta blogglistan

kollade på blogglistan.se där min blogg är registrerad. och gissa om jag blev lycklig och förvånad när jag ser att den ligger etta. nog för att jag sett att jag har många besökare på min räknare ,men kunde aldrig drömma om detta. nu är man mer taggad att fortsätta blogga. hur länge man ligger etta fårman se, men är glad att jag gör det just nu. sen var vi på bandy nyss och såg SAIK besegra Falun med 16-0. vilken underbar lördag. nu ska jag dricka kaffe och sen inta ryggläge i soffan för nu behöver min rygg och nacke vila.
ha det bra alla trogna läsare .
vi hörs i morgon.
kramizzar i massor.

en speciell tjejs vardag
handlar om vad jag gör på dagarna trots att jag har svåra nack-rygg besvär bla. (Personliga hemsidor) 2 1
2

Livet online - En blek blondins blogg
Personlig blogg om livet, kärleken och nya trender. Här finner man dessutom massor med köptips och information om nya trender inom mode, inredning, skönhetsprodukter och annat livsnödvändigt för oss tjejer..;-) (Personliga hemsidor) 0 5
3
Nostalgi
-dagbok- -foto- -fotodagbok- -mm- (Personliga hemsidor)

fortfarande glad och vädret mildare

ja igår blev det en del gjort på dagen. tvättade och bäddade rent i sängarna så man sov gott i rena sängkläder.devin och jag tog en underbar välbehövlig promenad på 45 min på eftermiddan. det var skönt att röra på sig nu när det bara är 2- idag. somnade som en stock vid halv 2 tiden inatt och sov som en klubbad säl tills kl ringde kl 9.45. åke jobbar fm. denna helg så jag får ta morron prommissen med devin. käkade en tallrik gröt och läste tidningen när jag kom in och matade djuren. kollade lite på tv och har nyss lagat mat som står i ugnen. åke slutar kl 14.25 så maten är klar då. sen blir det kaffe och en prommis med devin. sen drar vi iväg till Göransson Arena och kollar på matchen mellan SAIK-Falun. sen ikväll blir det lugnt i soffan med älsklingarna framför tvn. den ena somnar nog tidigt för han började jobba kl 4 i morse.nu är det dags att duka fram på bordet.

ha en underbar lördag och ta hand om varandra.
kramizzar från en glad och sprallig bloggare.