torsdag 19 mars 2009

njuter av vår solen.

ja vi fick en till underbart solig och fin dag. vaknade kl 10 då gubben väckte mig och sa att kaffet var klart och han hade vart ut med devin. han hade rast 9-13. fikade och sen ut och gav kaninerna mat. sen drog vi ner på stan till apoteket för att hämta ut min månadsranson med näringsdrycker. var in på klackbaren och lämnade in mina och gubbens skor för lagning. de skorna är sååå sköna så jag vill inte köpa nya. det är sulan som lossnat. skulle kosta 150 kr att laga våra skor. nu får jag hålla till godo med mina gamla gympaskor tills dessa blir klar.
till lunch åt jag upp halva min kebabrulle sen igår och gubben halva sin pizza så det blev bara kvällsmat att laga nu. har vart ut med devin på em. vi gick en bra bit och njöt av vädret. kom nyss in med honom efter sista vändan nyss. han är jätte duktig. sista vändan vid 18 tiden och sen första vid 9-9.30 på morron.
han är så morron trött så det är skönt att slippa gå upp så tidigt.
på em. damsög jag nere men efter ett tag var det lika grusigt igen. har en damsugare som börjar suga dåligt så det blir till att köpa en ny snart. ny känns det i mitt vä.ben och rygg att jag gått alldelles för mycket. men det är lätt hänt när det är skönt ute och värken känner jag oftast inte av förrän på kvällen. jag lär mig aldrig att lagom är bäst. borde gjort det efter 13 år med denna värk i kroppen. men jag vägrar inse hur dålig jag är och lyssnar inte på kroppens signaler. det är så mycket jag vill göra som denna värk sätter stopp för.ibland gör jag dessa saker ändå om jag mår bra nån dag fast jag vet att jag får ta smällen dagen efter. huvet dumt får kroppen lida som det heter. inte lätt när man är envis som jag är.
nu ska jag slappa framför tvn med gubben och devin resten av kvällen.
ha det bra och sköt om er.
kramizzar.