tisdag 15 december 2009

snöväder



ja igår kväll började det snöa och det gör det fortfarande. så vitt och fint ute , för att inte glömma snorhalt när de plogar och inte sandar.devin är helt galen i snön och plöjer fram som en torped med huvet under snön. knäppte kort från balkongen i morse och när vi slulle ut nu på em.så var natterierna urladdade,så i morn kommer det kort på devin. det var skönt ute i morse .men nu på em. så börjar det blåsa nordliga vindar och det gillar jag inte.åke hade rast 1,5 timme ,men fick kasta i sig maten med jackan på pga förseningar i detta väder. inte kul att köra buss nu. han har kort vecka nu och nästa vecka. då han jobbar kl 4-8 eller 5-9 på morron. men tisdagar dessa veckor jobbar han heldagar.
sandra och en kompis var hem nyss en vända och bytte kläder. de hade gått ca 3,5 km från skolan för bussen hade kört i diket. de såg ut som 2 snögubbar. annars har jag tagit det lugnt idag. tittade på tv rfter prommisen med devin på fm. plötsligt försvann bilden. devin gillade nog inte programmet för han bet av antennsladden. gissa om jag vart sur????.åke lagade den så den funkar tills han skulle gå in och köpa en ny på vägen hem från jobbet. skulle köpa en ny i slutet av veckan då den gamla var dålig sen tidigare.

nu ska jag snart ner och laga lite mat för både jag och åke har knappt ätit nån riktig lunch idag.sandra sover hos pojkvännen inatt igen,men i morgon ska hon sova hemma. säkrast det om det blir oväder så bussen från gävle blir försenad. kan iof lokalen bli oxå,men då kan åke köra henne till skolan.

ha det bra nu och gå försiktigt så ni inte ramlar och gör er illa.
ses i morron.
kramizzar