lördag 4 oktober 2008

lördag igen

ja nu är det lördag igen. vart tar dagarna vägen? bara 2.5 mån kvar till jul. tycker att det nyss vart jul. idag är det iaf soligt och fint ute så jag hoppas det fortsätter i ett par dagar till.idag har vi varit till granngården och köpt hö och halm till kaninerna. börjar bli kalla nätter så dags att stoppa in halm i burarna så de får det varmt och skönt. var och handlade lite mat så man klarar sej en vecka till. usch, har så dålig fantasi när det gäller att komma på vad man ska laga för nåt. har massa recept och kokböcker men inspirationen finns inte där. var på dollarstore och handalade billiga panelgardiner till vardagsrummet,50 kr för 2 pack så det blev bara 150 kr till det fönstret för det är så långt så man måste ha 6 längder. köpte 4 st ljung som sitter i 2 amplar utanför ytterdörren och 2 på räcket vid ytterdörren. köpte även en som vi ska åka och sätta på åkes föräldrars och systers grav. satt upp gardinerna och det blev jätte snyggt och nya doftjlus i rummet som vi ska tända inväll. så mysigt med tända ljus överallt som doftar vanilj.

har jäklats med datorn men kom ingen vart så jag får be äldsta dottern komma hem och hjälpa oss. ska installera programmet på denna dator så jag kan lägga in kort från mobilen. jag har alla mina kort på den andra datorn som är sandras och vill inte sitta vid den jämt när man ska lägga in kort. det är windovs home på båda datorerna ändå står det när vi försöker på denna att det inte går att installera programmet på detta operativa system. men det är ju installerat på den andra datorn. så nu får jag lägga in kort på bloggen när sandra inte är hemma så jag kan sitta vid den datorn.

snart ska devin ha mat och sen blir det en prommis i det härliga vädret.tar nog kameran med mig så man kan knäppa lite nya kort.
sen blir det att mysa med älsklingen och vovven i soffan och kolla på tv.

ha det bra och sköt om er.

krammizzar i massor....