söndag 15 februari 2009

nu vill jag ha vår

nu har det vart ytterligare en vacka med kyla. nu vill jag ha vår och sommar. i fredags trotsade vi kylan och gick på bandy. kallt 12-. men är man bandyfantast så går man ändå. bara att klä sig varmt. synd bara att matchen var usel. SAIK¨ledde med 2-0 mot Hammarby när det var 2 min kvar av första halvlek,så gör Hmmarby 2 mål på raken. sen var det kört. förlust med 4-6.
annars har man tagit det lugnt och gått sina promenader med vovven. syrran och hennes man var hit och firade min och sandras födelsedag i onsdags. de andra var här den 31 jan .åke fyller 3,sandra 4 och jag den 12 feb så vi brukar slå ihop kalaset. för sen är det massa andra i släkten som oxå fyller i feb. blir mycket presenter och tårta.

jag har pratat mycket med en nyinflyttad kille i huset brevid oss när våra hundar lekt. man träffar ju mycket folk när man är ute. han är jätte trevlig och bryter på finska. har 2 st bullmastiffar. idag när devin lekte med en annan grannes hund fick jag veta att den jag pratat med är Mikko Aarni som är en av de duktigaste spelarna i SAIK . snacka om snopen jag blev.man känner ju inte igen dem utan hjälm.

ja nu vet jag iaf vem jag pratar med nästa gång vi möts.
nu ska jag byta vatten åt kaninerna och ge dem mat.
ha det bra och sköt om er allihopa.