måndag 28 december 2009

snön bara vräker ner.


det snöar fortfarande ute och det är sååå vitt och fint.fast det vore ännu bättre om de kunde ploga och sanda efteråt oxå. devib bjuter i fulla drag när vi är ute och går. han plöjer med huvet i snön och ser ut som en liten snöhund.det är skönt att vara ute så länge man klär sej varmt. nyss vart på apoteket och ica maxi och handlat vanlig mat för nu är man trött på julmat. blev så sent med mat så idag blev det pizza till lunch. mycket nyttigt för mig som måste gå upp i vikt. åke tog ut devin nu så tar jag ut honom sista vändan i kväll

ringde företaget om mär de ska laga min torktumlare, de hade fått ett lager och ett lager var restnoterat så bara att vänta. ordern på min nya diskmaskin hade de inte fått in från bostadsföretaget så det skulle de fixa åt mig. inget vidare att köra på en 13 år gammal diskmaskin som drar massa ström,när jag ska ha en helt ny nu.

nu ska jag dricka kaffe och kolla om det är nåt på tv. har så många kanaler och ibland är det ändå inget att se.ikväll blir det att mysa i soffan med älsklingarna och tända doftljus .

var rädda om er i halkan ni som kör bil.
och ta det lugnt i skidbackarna.
kramizzar