måndag 23 november 2009

en vanlig måndag

ja igår var det bandy och det blev stort målkalas. 22-2 mot kungälv. ja vad kan man säga om skytte kungen christoffer edlund. han är oslagbar och slår ett 69 år gammalt rekord med sina 12 mål.annars idag har det vart som vanligt. skrattade vid matbordet jag,gubben och dottern så tårarna sprutade. ja denna hund vi har ser bara mat i ögonen. vi satt och åt och han stod på bakbenen och försökte få tag i skålen med köttbullar som han älskar. han hoppade och sträckte med tassarna och var nära att få tag i den flera gånger. han var helt tolig och tillslut hämtade han sitt älskade gosedjur och slängde i knät på dottern för att byta mot en köttbulle. tillslut fick han en köttbulle och vart nöjd.men ni skulle ha sett honom. synd att vi inte hade nån mobil med videokamera i närheten. ja den hunden kan iaf få en att gapskratta ibland,
har sån värk i handen idag. mejlade min SG för att fråga om råd. kom hit i morrn kl 12.45 på min lunch så ska jag kolla handen på dig fick jag till svar. han är underbar. hur ska jag klara mig efter nyår?
läste i tidningen i morse att de haft friavårdval söderut men fick gå tillbaka tii samma modell som nu då det inte funkade. de läkare som var väldigt populära fick ett överflöd av patienter som de ej hann med och de sämre fick knappt några patienter alls. sjukgymnasterna inom landstinget hann inte med alla nya patienter som kom från alla privata kliniker och de hade varken kunskap eller rätt maskiner för att hjälpa såna som var i behov av specialist hjälp. hoppas landstinget här kan ta lärdom av deras misstag innan det blir kaos. men de tänker bara på pengar och inte på patienter eller sjukvårdspersonalen.

nu ska jag se nya melrose place på tv.
natti natti
sköt om er
kramizzar