fredag 15 januari 2010

lite groggy.

hej på er alla mina vänner. ja op. givk som den skulle igår och nu hoppas jag att jag slipper göra den fler gånger.mådde bra efter narkosen på 15 min. är en enkel men smärtsam op. som måste göras under narkos. är för personlig att skriva om här. men mina närmsta vänner och familj vet vad det är. var speedad (hög) dvs otroligt pigg pga en hög dos kortison jag fick pga astman + stark dos morfin. somnade inte förrän kl halv 5 i morse och sov till kl 11 så man är fortfarande pigg.vädret är mildare idag ,bara 7- så nu kan man gå ut en lite längre prommis med devin som är lika rastlös som en annan. ska väl ta en sväng till djuraffären och köpa pellets åt kaninerna så de slipper svälta. ffast de får massor med hö.motötter mm emellanåt.sen hoppas jag att de nångång kommer och lagar min torktumlare. saknar att torka mig på ett mjukt badlakan,nu är de som sandpapper. borde även bädda rent i sängarna,men få se hur det blir med det. åke jobbar i helgen så jag lär väl ha nåt att göra då oxå. i morrn blir det iaf bandy för åke hinner hem..

fick papper om hyreshöjningarna. vi som har kallhyra med värme.separat brukar få mindre höjning än de som bor i lägenheter med värme som ingår. men nu håller de på att värmeissillera vindarna här så då får vi samma hyra som dem. men vi dår ju allafall betala värme separat och det är tunna väggar och drar från fönstren så inte tror jag vi får så mycket billigare elräkning vintertid. den här månaden ska vi ut med en el på 4070 för el vi använt i dec samt en kallhyra på ca 5200. saftigt värre. billigare på sommaren. men man är ju dum som inte lägger undan pengar på sommaren när elen är låg så man har till vintern. ska börja med det nu i sommar. hoppas man kan hålla det löftet bara. idag är jag på ovanligt bra humör och om det beror på att kortisonet +morfinet sitter kvar i kroppen vet jag inte. kan bero på att en del grejer är överstökat i mitt liv så nu går min familj vidare mot bättre tider. tom sköterskan från dagkirurgen som ringde nyss och frågade hur jag mådde,tyckte jag lät pigg och glad.

nä nu ska jag ner och äta lite mat för nu kurrar det i magen och vara social med min man.han tycker jag blivit en datanörd. ha ha ha och det har han rätt i.sitter här så ofta jag kan när jag inte gör annat. gillar att chatta med mina kompisar på msn och läsa på mina vänners bloggar och facebook. innan jennie flyttade hem till sin sambo rörde jag aldrig datorn för den var antingen upptagen av sandra eller jennie. samt var ej intresserad. när jennie flyttade i mars-03 fixade hon msn och en mejladress åt mig och visade hur det funkade. sen har man lärt sej mer och mer. sen vi skaffade en egen dator åt sandra så sitter jag här ofta.är mitt sätt att vara social eftersom jag har vänner över hela sverige.men sitter jag för länge så brakar nacken ihop och det blir ett hejdundrande migränanall. mem men huvet dumt får kroppen lida.

ha en riktigt underbar helg och var rädda om varandra
kramizzar från en glad bloggare.